Bayburt Özel Eğitim Anaokulu
HALFİKALE KALEARDI MAH. İSTİKBAL SK. CORUH ANAOKUKU SİTESİ ÇORUH ANAOKULU BLOK NO 9 İÇ KAPI NO 0 MERKEZ / BAYBURT
(458) 211-2059
(0__) ___-____

VİZYON

Özel eğitim gereksinimi duyan bireylerin eğitimi için özel eğitim ilkeleri doğrultusunda, yenilenebilen, insancıl, yaratıcı, bilimsel program ve uygulamalarıyla hayata hazır, sağlıklı , günlük yaşamda bağımsız ve aktif bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi ile alanında eğitime öncülük eden saygın ve aktif bir kuruluş olmaktır.

MİSYON

-Öğrencilerimizin var olan performanslarını değerlendirerek öncelikli eğitim ihtiyaçlarını belirleyerek uygun öğretim yöntem ve teknikler ile süreci yürütmek ve süreç takibini yapmak, -Öğrencilerimize bağımsız bireyler olmasında gerekli olan öz bakım becerilerini, günlük ve toplumsal yaşam becerilerini, dil ve konuşma ile alternatif iletişim becerilerini, ince ve kaba motor becerilerini, sosyal becerileri, doğru davranışsal becerileri kazandırmak ve bu becerileri gerçekleştirebileceği uygun ortamlar ve materyaller oluşturmak, -Öğrencilerimize gerekli olan problem davranışlar konusunda davranışsal desteği sağlamak, -Velilerimiz için aile eğitimleri düzenlemek, -Velilerimizin sürece aktif katılımını sağlamak, -Velilerimizin süreç takibini sağlamasına destek olmak, -Kaliteli eğitim sunabilmek amacıyla, bilimsel ve akademik çalışmaları desteklemek ve bu çalışmaları uygulamaya geçirmek, -Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizin mesleki açıdan gelişimini sağlamak için faaliyetler düzenlemek ve yürütmek, -Okulumuzda kaliteli eğitim anlayışını birey odaklı olarak sürdürmek ve bu alanda örnek okullardan biri olmak.

Öğretim Şekli :TAM GÜN

TAM GÜN

09.10-14.20

DOĞALGAZ

İL MERKEZİNE UZAKLIK ARABA İLE 10 DAKİKA.

DOĞALGAZ